Servicii

Construirea unei lumi mai bune prin Excelenta in Afaceri este fundamentul culturii noastre

 IBPE nu este un organism de certificare, nu realizam audituri, noi prestam servicii de Excelenta in Afaceri. Pentru fiecare provocare exista mai multe solutii, insa eficienta implementarii unei afaceri depinde de un factor major – disciplina.  

Oferim serviciile noastre pentrul intregul proces supply-chain  – de la  dezvoltarea produsului, la procesul de fabricatie  si pana la livrarea catre client. Aceasta abordare de la un capat la altul, combinata cu cunostintele noastre de managementul afacerii si experienta in imbunatatire continua pentru excelenta, creaza o sinergie care joaca un rol cheie in optimizarea si asigurarea unor procese performante pentru excelenta in intreaga companie.

Solutiile pe care noi le propunem sunt practice, usor aplicabile. Nu suntem idealisti, suntem practici. Suntem determinati sa ne ajutam clientii sa realizeze operatiuni de inalta performanta oferind servicii de transformare pentru Excelenta in Afaceri si pentru construirea unei culturi organizationale imbunatatite.

servicii

EXCELENTA PROCESELOR

       Fiecare industrie are propriile procese de baza. Provocarea consta in a face fiecare unitate de afaceri eficienta, sigura si fara probleme.  

Furnizorii livreaza materia prima, materialele sau modulele ori serviciile pentru operatiuni (productie sau servicii). Procesele reprezinta fundatia dar si structura care asigura in acelasi timp rezistenta, sustenabilitate si flexibilitate. 

Pentru a limita numarul erorilor sau al problemelor si consecintele acestora, va sprijinim cu concepte proactive și reactive pentru excelenta in afaceri. Serviciile noastre asigura ca toate procesele sunt clar definite, secventele si responsabilii sunt cunoscuti iar rezultatul este mereu acelasi.

Daca iti doresti sa poti replica in mod continuu rezultatele proceselor, ai incredere in serviciile IBPE:

– proiectare si suport in implementare metodologie Lean Entreprise;

– managementul proceselor: proiectare, analiza, optimizare si imbunatatire; 

– intocmire harta procesului la nivel inalt, responsabili, date de intrare si date de iesire ale fiecarei etape a procesului;

– suport pentru construirea standardelor si documentarea proceselor;

– simplificare si facilitare monitorizare performanta si rezultate;

Cu serviciile IBPE, compania obtine beneficii din prima zi, angajatii devin mai eficienti si mai eficace si se concentreaza asupra activitatilor care aduc valoare adaugata clientilor companiei. 

 

EXCELENTA PROIECTELOR

 Cresterea si dezvoltarea se obtin prin implementarea proiectelor adecvate, insa proiectele nu merg intotdeauna conform planului. Uneori sunt necesare masuri de remediere pe termen scurt. Prin serviciile noastre, proiectele continua sa aduca beneficii si castiguri si dupa finalizare. Experii nostri stiu exact ce trebuie sa faca si lucreaza cu tine pentru a dezvolta o implementare si o recuperare viabila. Rezolvarea problemelor reprezinta o gandire stiintifica care are la baza 3 principii pentru a imbunatati rezultatele pentru atingerea rezultatelor dorite: 

– alinierea obiectivelor;

– observare atenta si invatare interactiva;

– strategie curajoasa, salturi mari cu pasi mici. 

fiecare proiect trebuie abordat specific, iat metoda de implementare trebuie sa asigure maximizarea rezultatelor. 

Ai nevoie sa gestionezi proiectele sau sa le re-evaluezi, sau ai nevoie de ajutor pentru implementare, poti sa te bazezi pe iBPE. Prin serviciile noastre compania capitalizeaza experienta si lectiile invatate. Pentru acest motiv venim in intampinarea afacerilor  prin prestarea de servicii pentru excelenta si rezolvarea problemelor astfel incat;

– se elimina confuzia generala legata de rezolvarea unei situatii; oferim angajatilor un instrument pentru a fi de acord asupra unei solutii, cream un standard pentru rezolvarea fiecarei probleme iar solutille utilizate ofera rezultatle dorite, rezolvam problemel rapid si eficient cu costuri corecte, se elimina modul aleatoriu de rezolvare a problemelor care genereaza frustrare in randul angajatilor si neincredre in companie.  care sa ofere Cresterea si dezvoltarea se obtin prin implementarea proiectelor adecvate, insa proiectele nu merg intotdeauna conform planului. Uneori sunt necesare masuri de remediere pe termen scurt.

EXCELENTA SISTEM MANAGEMENT

 Combinam puterea tehnologiei, abilitatile distinctive si experienta in diferite industrii pentru a ne ajuta clientii in cele mai dificile provocari ale acestora. 

IBPE oferă un ansamblu cuprinzator de know-how combinat cu o metodologie de transformare culturala demonstrata pentru a accelera transformarea integrată a afacerii prin cresterea si dezvoltarea liderilor, dezvoltarea oamenilor si a echipelor, transformarea fiecarui angajat intr-un partener de valoare. 

Serviciile noastre pentru Excelenta in Afaceri combina intr-un mod integrat consultanta, coaching si prestari servicii pentru afaceri. Evaluam afacerea ca un sistem integrat in care angajatii, actiunile si strategia sunt aliniate, se creaza sinergie prin intermediul muncii in echipa, fiecare parte a organizatiei devine constienta de impactul pe care il are asupra celorlalti.

                           De la procese, la proiecte si sistem, de la simplu la complex, impreuna construim un sistem de management matur! 

Serviciile noastre elimina asteptarile ambigue, lipsa de responsabilitate, munca inutila si instrumentele care nu asigura o colaborare eficienta. Cream constientizare, ajutam in stimularea schimbarilor individuale cu impact de transformare asupra intregului sistem, oferim sustinere, suport si evaluare obiectiva.  

                           Noi aducem ordinea si diciplina in cadrul afacerii intr-un mod placut si usor de aplicat.

Excelenta este o calatorie, nu o destinatie!