Despre noi

CINE SUNTEM

      Atunci cand piata si situatia economica iti ofera lamai, noi te incurajam sa le faci limonada si sa transformi totul in oportunitati pentru afacere. Avem rabdare, avem cunostinte, avem experienta. Noi credem, atunci cand nimeni nu crede. Noi credem in procese, sisteme, oameni. 

IBPE este o companie noua, dar nu neaparat tanara, care respira si viseaza lumea proceselor de/din afaceri. Noi ajutam companiile sa transforme problemele in oportunitati. 

     Daca faci ceea ce toti fac, vei obtine rezultatele pe care toti ceilalti le obtin. Fiecare companie este unica in felul ei si poate obtine rezultate care sa depaseasca rezultatele celorlalti. 

Fondata in 2020, IBPE este o companie care furnizeaza servicii pentru excelenta proceselor, proiectelor si sistemelor de afaceri. Compania a fost infiintata ca  raspuns  pentru o nevoie reala din afaceri, iar misiunea noastra este sa sustinem companiile sa transforme problemele in oportunitati. 

In 30 ani de experienta profesionala in diferite industrii, fondatorul  a cunoscut provocarile  cu care se confrunta o afacere pornind de la cel mai de jos si ajungand pana la cel mai inalt nivel al ierarhiei unei companii. A lucrat in companii recunoscute printre cele mai inovative, companii recunoscute pentru faptul ca aplica sistemul Lean/Kaizen foarte apropiat de sistemul japonez. 

Ne-am specializat in a face imposibilul posibil in afaceri, in implementarea proiectelor  si transformari organizationale  imposibile. Suntem specializati in cazurile dificile. 

Aducem intelepciunea, experienta, cunostintele si know-how-ul companiilor  din intreaga lume, care s-au reinventat si relansat cand totul parea  pierdut. 

Expertiza


Arii expertiza

     Proiectare, optimizare si imbunatatire procese

     Metodologii World Class Performance (Lean, Kaizen, Six Sigma, Kata, etc)

     Antreprenoriat

     Management si Ingineria Afacerilor 

     Project Management

    Performanta 

    Supply Chain


industrii

   Servicii

    Automotive

     HVAC

     Administratie Publica

     Industrie Grea

     Aviatie


procese

      Productie

      Tehnic

       Inginerie Industriala

       Supply Chain & Achizitii

        Depozitare

        HR

        R&D

        Financiar/contabil

Este timpul sa incepi sa lucrezi inteligent!