Despre noi

       De ce sa beneficieze o singura companie de cunostintele, experienta si expertiza pentru performanta, cand pot sa beneficieze mai multe afaceri? Asa a inceput visul IBPE.  Aducem serviciile pentru Excelenta in Afaceri si le facem disponibile pentru orice afacere.

IBPE nu este un organism de certificare, nu realizam audituri. Ajutam si sustinem afacerile prestand serviciile pentru excelenta. Fondatorul IBPE considera ca toate companiile ar trebui sa beneficieze de excelenta prin aplicarea instrumentelor Lean/Kaizen si alte metodologii pentru excelenta.

IBPE este  o companie antreprenoriala romaneasca, care a luat nastere pentru a oferi suport si sustinere afacerilor din orice domeniu si dimensiune sa beneficieze de gandirea concentrata asupra proceselor si gandirea neconventionala pentru analiza problemelor si provocarilor afacerilor pentru solutii practice si inovative. 

Istoria fondatorului este despre oameni (colegi, clienti, furnizori), procese, gandire holistica, sisteme de afaceri si proiecte imposibile, iar IBPE duce aceasta istorie mai departe. 

In aceste vremuri de schimbari fara precedent, scopul unei afaceri nu a a fost niciodata mai critic si mai important. Asezand acest scop in centrul tuturor actiunilor si luand in consideratie nevoile angajatilor nostri, ale clientilor si furnizorilor, ale comunitatii si, chiar a intregii planete, doar asa putem sa cream valoare adevarata pe termen mediu si lung. 

 Fondatorul companiei obisnuieste sa spuna;

In 30 ani de experienta profesionala am inteles care sunt pasii necesari pentru a aduce o companie la un nivel superior. De asemenea, am inteles ca performanta ridicata se obtine prin concentrare asupra proceselor in locul concentrarii asupra rezultatelor. In calitate de angajat, beneficiaza o singura companie. Pentru o lume mai buna este nevoie ca tot mai multe companii sa beneficieze de aceste cunostinte si expertiza, iar noi aducem serviciile pentru toate afacerile.”

Este timpul sa incepi sa lucrezi inteligent!