Despre noi

CINE SUNTEM

       De ce sa beneficieze o singura companie de cunostintele, experienta si expertiza pentru performanta, cand pot sa beneficieze mai multe afaceri, in functie de nevoie. IBPE nu este un organism de certificare, nu realizam audituri, noi prestam servicii de Excelenta in Afaceri. Pentru fiecare provocare exista mai multe solutii, insa eficienta implementarii unei afaceri depinde de un factor major – disciplina.  

International Business  Processes Excellence  este  o companie antreprenoriala romaneasca, care a luat nastere pentru a oferi suport si sustinere afacerilor din orice domeniu si dimensiune  sa aplice gandirea neconventionala pentru analiza problemelor si provocarilor afacerilor pentru solutii practice si inovare. 

Solutiile pe care noi le propunem sunt practice si usor de aplicat. Nu suntem idealisti, suntem practici. Suntem determinati sa ne ajutam clientii sa realizeze operatiuni de inalta performanta oferind servicii de transformare pentru Excelenta in Afaceri si pentru construirea unei culturi organizationale imbunatatite.

Istoria fondatorului este despre oameni (colegi, clienti, furnizori), procese, sisteme de afaceri si proiecte imposibile, iar IBPE duce aceasta istorie mai departe. Se poate spune ca suntem specializati in cauze aproape pierdute in domeniul afacerilor. 

In aceste vremuri de schimbari fara precedent, scopul unei afaceri nu a a fost niciodata mai critic si mai important. Asezand acest scop in centrul tuturor actiunilor si luand in consideratie nevoile angajatilor nostri, ale clientilor si furnizorilor, ale comunitatii si, chiar a intregii planete, doar asa putem crea valoare adevarata pe termen mediu si lung. 

 Fondatorul companiei obisnuieste sa spuna;

In 30 ani de experienta profesionala am inteles ca toate afacerile sunt la fel. Castigul nu depinde intotdeauna de cate resurse are o afacere ci de nivelul de disciplina si utilizarea optima, eficienta si eficace a acestor. Tehnologia de ultima generatie poate fi in acelasi timp si solutie, dar poate devenui usor o problema. important este sa ai intotdeauna cunostinte despre limita.” 

Credem ca putem ajuta in construirea unei lumi mai bune, cu afaceri puternice, cu clienti si angajati fericiti. O afacere este mai buna cu cat fiecare resursa aduce beneficii de pe urma carora beneficiaza proprietari, angajati, clienti si furnizori,  

Este timpul sa incepi sa lucrezi inteligent!