Servicii

ce trebuiE SA STII?

   In fiecare zi echipa noastra rezolva problemele afacerilor pentru a construi o lume mai buna. 

Toate afacerile sunt la fel, insa fiecare dintre ele este unica.  Noi luam partea comuna afacerilor si apoi aplicam caracteristicile de cultura organizationala si leadership care determina unicitatea companiei pentru a da o noua forma rezultatelor.  

servicii

EXCELENTA PROCESELOR

       Orice intarziere, problema sau provocare cu care compania se confrunta este un indicator al unui proces care nu ruleaza bine. 

 Echipa noastra analizeaza situatia, o analizeaza in contextul unui proces si o rezolva in intregul afacerii cu dependente si interdependente. Folosim metode, metodologii si tehnologii moderne pentru a identifica cauzele care determina aparitia, propunem solutii si sustinem compania in implementare. 

     Furnizam servicii integrate de instruire, analiza si imbunatatire procese (directe si indirecte), suport pentru implementare, post-implementare, monitorizare si intretinere procese. Prin serviciile noastre, compania obtine beneficii din prima zi, angajatii devin mai eficienti si mai eficace si se concentreaza asupra activitatilor care aduc valoare adaugata clientilor companiei.

EXCELENTA PROIECTELOR


      Fiecare companie are propriul mod de a alege, implementa, conduce si controla proiecte. 

avem in vedere faptul ca toate proiectele sunt la fel, insa fiecare este unic. Prin serviciile noastre, aplicam metodologia care se potriveste cel mai bine proiectului pentru o utilizare optima a resurselor companiei, cu beneficii si castiguri maxime. Suntem focusati, determinati si disciplinati pentru a asigura cel mai mare castig companiei.  

     Aducem cunostintele si experienta mai multor industrii, gandirea strategica si sistematica pentru evaluare si monitorizare a portofoliului de proiecte, ordine si disciplina in selectarea, implementarea si monitorizarea proiectelor. 

Prin serviciile noastre, proiectele continua sa aduca beneficii si castiguri mult timp dupa finalizare. 

EXCELENTA SISTEM MANAGEMENT

 Oamenii lucreaza in companii complexe care sunt definite de interdependenta dintre sisteme si procese, iar acestea determina rezultatele pe care angajatii le obtin. Orice solutie este utila daca este gandita si implementata la nivel de sistem. 

Serviciile noastre pentru Excelenta Sistemului de Management al afacerii combina servicii de consultanta si coaching. Evaluam afacerea ca un sistem in care angajatii, actiunile si strategia sunt aliniate, se creaza sinergie prin intermediul muncii in echipa, fiecare parte a organizatiei devine constienta de impactul pe care il are asupra celorlalti.   

   Prin sesiuni de coaching cream constientizare, ajutam in stimularea schimbarilor individuale cu impact de transformare asupra intregului sistem, oferim sustinere, suport si evaluare obiectiva.  Castigul se obtine prin ordine si disciplina, iar noi aducem ordinea si diciplina in cadrul afacerii intr-un mod placut si usor de aplicat.

Excelenta este o calatorie, nu o destinatie!