Servicii

Construirea unei lumi mai bune prin Excelenta in Afaceri este fundamentul culturii noastre

 IBPE nu este un organism de certificare, nu realizam audituri, noi prestam servicii de Excelenta in Afaceri. Pentru fiecare provocare exista mai multe solutii, insa eficienta implementarii unei afaceri depinde de un factor major – disciplina.  

Solutiile pe care noi le propunem sunt practice, usor aplicabile. Nu suntem idealisti, suntem practici. Suntem determinati sa ne ajutam clientii sa realizeze operatiuni de inalta performanta oferind servicii de transformare pentru Excelenta in Afaceri si pentru construirea unei culturi organizationale imbunatatite.

servicii

EXCELENTA PROCESELOR

        La IBPE intelegem cat de important este ca afacerile sa aiba instrumentele necesare pentru succes. De aceea avem o echipa dedicata de experti specializati in furnizarea de solutii practice pentru a ajuta afacerea sa creasca si sa prospere. Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a intelege nevoile si obiectivele de afaceri astfel incat sa putem oferi solutii personalizate potrivite situatiilor lor specifice. Investind in serviciile noastre de Excelenta Proceselor, afacerea dumneavoastra castiga prin imbunatatirea satisfactiei clientilor, angajamentul crescut al angajatilor si o rentabilitate semnificativa a investitiei. Serviciile noastre pentru Excelenta Proceselor includ: 

1. Evaluarea procesului : efectuam o evaluare amanuntita care include si o evaluare a maturitatii proceselor pentru a identifica partile ineficiente, blocaje si alte zone care ar putea constitui oportunitati de imbunatatire. 

2. Reproiectarea procesului: in baza evaluarii, dezvoltam un plan prin care reproiectam procesul cu obiective clare, pasi de urmat si un calendar realist.

3. Plan de implementare: lucram impreuna cu echipa companiei pentru a implementa un nou proces optimizat si imbunatatit, ne asiguram ca echipa are instrumentele, insytruirea si resursele necesare pentru succes.

4. Imbunatatire continua: monitorizam si masuram eficacitatea noilor procese, realizam ajustarile necesare pentru a continua imbunatatirea operatiunilor afacerii.

EXCELENTA PROIECTELOR

 Echipa noastra de experti este in industria managementului de proiect de multi ani, iar experienta noastra a demonstrat capabilitatea noastra de a livra rezultate neasteptate.  

Avem o pasiune pentru Excelenta si ne angajam sa ajutam clientii sa atinga obiectivele fiecarui proiect. Abordarea noastra pentru Excelenta Proiectelor isi are radacinile in cercetare amanuntita, planificare atenta si implementare impecabila a proiectelor. Intelegem faptul ca fiecare proiect este unic, prin urmare customizam serviciile pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Ne mandrim sa oferim clientilor nostri solutii la timp si rentabile. 

Oferta noastra include servicii de management de proiect care cuprind: planificarea proiectului, managementul riscului, executia si incheierea proiectului. Echipa noastra lucreaza in colaborare cu echipa companiei client pentru a asigura ca proiectul indeplineste obiectivul si se incadreaza in timp.  

Intelegem ca fiecare proiect este unic, prin urmare alegem cea mai adecvata mtodologie de implementare pentru a ne asigura ca proiectul indeplineste nevoile specifice.

EXCELENTA SISTEM MANAGEMENT

 Combinam puterea tehnologiei, abilitatile distinctive si experienta in diferite industrii pentru a ne ajuta clientii in cele mai dificile provocari ale acestora. 

 La IBPE intelegem ca in peisajul rapid si competitiv din mediul de afaceri de azi, doar indeplinirea asteptarilor clientilor nu mai este suficienta. Pentru a prospera cu adevarat, companiile trebuie sa depuna eforturi pentru Excelenta in toate aspectele afacerii lor.  Si aici intervenim noi! 

Serviciile noastre pentru Excelenta in Afaceri sunt personalizare pentru a satisface nevoile si obiectivele companiei.  Ne mandrim cu faptul ca oferim rezultate exceptionale si construim parteneriate de lunga durata cu clientii nostri. Excelenta in Afaceri se refera la urmarirea unei performante superioare si imbunatatire continua a fiecarui aspect al afacerii.  

Cateva motive pentru care sa alegi Excelenta in Afaceri: diferentiere fata de competitori, cresterea satisfactiei clientilor, loialilate si pastrarea clientilor, inovatie si adaptabilitate rapida la schimbarile pietei, eficienta operatiunilor, angajamentul si retinerea angajatilor, imbunatire continua si sustenabilitate pe termen lung.  

Serviciile noastre pentru Excelenta in Afaceri combina intr-un mod integrat consultanta, coaching si prestari servicii pentru afaceri. Evaluam afacerea ca un sistem integrat in care angajatii, actiunile si strategia sunt aliniate, se creaza sinergie prin intermediul muncii in echipa, fiecare parte a organizatiei devine constienta de impactul pe care il are asupra celorlalti.

                           Noi aducem ordinea si diciplina in cadrul afacerii intr-un mod placut si usor de aplicat.

Excelenta este o calatorie, nu o destinatie!