Viziune, misiune
si valori

Pentru afaceri construite sa dureze!

Viziune

Lumea nu poate evolua fara afaceri. IBPE isi doreste sa fie parte in construirea unei lumi mai bune, cu oameni pregatiti sa raspunda provocarilor din domeniul personal si profesional. Vom sustine mediul de afaceri oferind expertiza   pentru utilizare responsabila a resurselor fiecarei companii, indiferent de dimenisune si domeniu de activitate.

Dincolo de a fi doar simpli furnizori de servicii, ne dorim sa fim furnizori de incredere orientati spre solutii conform nevoilor clientilor.

 

Misiune

Obiectivul nostru este ca fiecare companie sa fie flexibila, rezistenta si sustenabila. Ne dorim ca indiferent de provocari, clientii nostri sa continue sa dezvolte afaceri pentru binele lor, al tuturor furnizorilor si al nostru.  Suntem aici pentru angajatii lor, pentru clientii si furnizori evaluand si imbunatatind procesele, sistemele de afaceri si leadership pentru a asigura performanta angajatilor si profitabilitatea afacerii.

valori

Integritate si respect

Pe masura ce vom creste, procesele si strategiile noastre se pot schimba, insa valorile noastre vor ramane aceleasi. Vom adauga intotdeauna putin neconventional si inovativ pentru a rezolva provocarile si vom incerca sa venim cu putin mai mult decat se asteapta. Tratam cu respect fiecare om si fiecare provocare. Orice s-ar intampla, trebuie sa avem respect pentru toata lumea. Nu suntem aroganti si ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim sa fim tratati.

Modestie, curaj, creativitate si open-mind

 Suntem modesti, dar curajosi. Suntem creativi si deschisi pentru orice solutii. Ne dorim sa continuam sa ne dezvoltam pentru noi si pentru clientii nostri.  Ne dezvoltam si ne imbunatatim abilitatile. Nu vrem sa ne complacem si sa acceptam status quo doar pentru ca asa se fac lucrurile dintotdeauna. Abordam situatiile si provocarile cu mintea deschisa si cu atitudinea „da, se poate”. 

Pasiune si determinare 

Chiar daca suntem o companie mica, pasiunea este combustibilul care ne conduce pe noi si compania noastra. Pretuim si apreciem pasiunea, determinarea, perseverenta. Credem in a avea o atitudinea pozitiva si optimista, dar realista in tot ceea ce facem, pentru ca suntem constienti de faptul ca acest lucru ii inspira pe altii sa aiba aceeasi atitudine. Este incantator sa stii ca toti cei cu care lucrezi au un impact extraordinar asupra unei viziuni mai mari si poti vedea acel impact zi de zi. 

Deschidere la schimbare  

Am invatat sa nu ne temem de schimbare, ci sa o imbratisam cu entuziasm, sa incurajam si sa o conducem. Schimbarea poate si va veni din toate directiile, insa cele mai importante schimbari vor veni de la cei care vin in direct contact cu clientii, angajatii si furnizorii. Nu ne temem de esec, astfel stim ca suntem cu un pas mai aproape de solutie! Suntem originali, gandim dincolo de conventional, gasim solutii care uneori par neobisnuite. 

Onestitate si comunicare de calitate  

Actionam cu integritate in toate relatiile noastre, suntem prietenosi, loiali si vrem sa ne asiguram ca facem ceea ce trebuie. Credem ca deschiderea si onestitatea asigura cele mai bune relatii si conduce la incredere. Pretuim relatiile in toate zonele; cu manageri, operatori, clienti, furnizori, parteneri de afaceri, colegi si membri de echipa. 

Credem cu convingere ca o comunicare onesta si deschisa este cea mai buna fundatie pentru orice relatie, insa suntem constienti ca dincolo de cuvinte, in final oamenii isi amintesc cum i-am facut sa se simta.  

IBPE, pentru afaceri construite sa dureze!