Viziune, misiune
si valori

Noi construim performanta in afaceri!

Viziune

Participam activ in construirea unei lumi mai bune si mai echilibrate prin intermediul unor afaceri construite sa reziste.  Viata oamenilor poate fi mai frumoasa! Afacerile sunt acel sistem complex care derulat intr-un anumit echilibru asigura satisfactia tuturor partilor implicate (clienti, angajati, furnizori, investitori, manageri). 

 

Misiune

        Noi lucram in managementul afacerilor si al oamenilor. Ii invatam, ii ajutam si le acordam atentie. Oferim talent si abilitati, cu noi afacerile construiesc succesul si performanta, noi facem companiile castigatoare! 

Sa ajutam toate partile interesate ale unei afaceri construind procese excelente si oferind instrumente prin care acestia sa controleze calitatea proceselor din cadrul afacerii lor. Ajutam si sustinem companiile sa munceasca inteligent.

valori

Etica

Suntem onesti si recunoastem cand gresim. Ne comportam in asa fel incat clientii nostri sa se poata baza pe noi si sa aiba incredere ca ne vom tine de cuvant. Respectam colegii, furnizorii, clientii si comunitatile in care lucram. Nu asteptam sa ne spuna ceilalti ce trebuie sa facem. 

Leadership

Credem  in puterea exemplului.  Excelenta poate fi realizata cu oameni care traiesc, respira si viseaza lumea excelentei proceselor in afaceri. 

Inovatie

Invatam continuu, punem creativitatea si inteligenta in serviciul clientilor nostri, schimbam abordarea si identificam oportunitatile pentru performanta.

Temerari

 Suntem temerari, avem curajul sa gandim altfel, sa incercam, sa continuam si sa reusim chiar si atunci cand nimeni nu crede. Nu ne temem de esec, astfel stim ca suntem cu un pas mai aproape de solutie! 

Autenticitate

Suntem originali, gandim out of the box si gasim solutii care uneori par neobisnuite. Stim cine suntem, credem in valoarea noastra si ii ajutam pe cei din jurul nostru sa straluceasca.

Cand vorbesti despre IBPE, vorbesti despre ELITA!